Segabg.com

Описание

Вестник "Сега"

Вестник "Сега" е ляво — центристки и икономически независим, национален ежедневник. Вестникът е, както печатно, така и онлайн издание и можете да му се наслаждавате шест дни в седмицата. Като през петдневката е в 24 страници, а в събота - 56 страници.

В ежедневното му издание се акцентира върху информацията за деня и материали свързани с обществената проблематика, относно политиката, икономиката, културата и спорта.
„Сега” е печатно — електронен източник за новини и анализи по-политически, икономически, културни и спортни въпроси. Съдържанието на сайта се оптимизира всеки час. В сайта ще откриете всички публикации от печатното издание. До уебсайта имате напълно безплатен достъп, дори до неговия архив от 1999 г. „Сега” е показател за успешно съчетание на печатно и онлайн съдържание на една медия.

Определено вестникът е с голяма популярност сред всички възрасти. Редовните му читатели са предимно интелигентни и знаещи хора, които заемат позиции на стопански и обществени ръководители, предприемачи имащи собствен бизнес, държавни служители и др.