Ribibg.com

Описание

Списанието „Риби и такъми“ е с насоченост към мъжката аудитория. Това списание е, за мъжете които работят в офиси, до тези които работят тежък физически труд. Накратко, този журнал е за тези мъже, които водят активен начин на живот, като се стремят да достигнат висок личностен и кариерен ръст независимо в коя сфера на дейност се трудят.

Тук е мястото, където мъжете могат много бързо и удобно да получите цялата необходима информация за ловуването на риби от всякакъв вид. Всеки мъж обича да има своя територия и това е списание ще им даде възможност да се чувстват в свои води. На страниците на списанието може да се открие всяка необходима информация за нови автомобили и джипове, както и да се прочите за последните разработки в областта на високите технологии или да утолите мъжката страст към оръжията и тъкъмите.

Освен това, мъжете ги очакват интересни специални проекти, изпитания, както и споделен опит от специалисти в областта на риболова. Материалите на списанието създават впечатление, за отлично подбрани и тематични.