Nashdom-bg.com

Описание

„Наш дом“ е списание с десетилетни традиции и най-престижното българско издание за интериор, дизайн и архитектура. На неговите страници има много полезни публикации, които предоставят тенденциите в строителството и ориентират в предлагането на пазара. Списанието е изцяло насочено към аудиторията, на която и предстои обзавеждане на дом.

В списанието се публикуват най-красивите варианти на интериор и екстериор, както и изискани проекти на архитекти и дизайнери от цял свят. В изданието има и шопинг, където може да се запознете с новите предложения на фирми производители с подробни описания и стойност на артикулите. Освен това има и консултански статии, които са ценен източник при подбора на обзавеждане и техника за дома. Темите в Наш дом са основен фактор при колебание относно важни решения, свързани с отоплението, климатизацията и изолацията.

Целата на списанието е да търси и рекламира нови таланти в областта на дизайна и архитектурата и да разпространява проекти, иновативно разработени и с добър вкус.